Istrița Escape 2017

„Evadează în alergare! Noi facem tot ce putem ca să-ți oferim cadrul perfect. Cream o poveste de toamna în decorul minunat al Dealului Istrița, plecând din Stațiunea Sarata Monteoru, liniștita deja în aceasta perioada, străbatem păduri incredibil de colorate, pe poteci desenate parca, ce urca domol sau mai accentuat, apoi plutim prin poienile suspendate de pe creasta coborând ușor spre locul de unde am plecat.”

În data de 30 septembrie 2017 Clubul Sportiv XMRaid – Buzău în parteneriat cu Runscape, vor organiza cea de a doua ediție a evenimentului Istrița Escape, eveniment ce se desfășoară în pădurile și poienile de pe Dealul Istrița, având ca punct de plecare/sosire Stațiunea Sărata Monteoru.

Conform regulamentului postat pe site-ul oficial al evenimentului Istrița Escape este un concurs de alergare pe teren natural în cea mai mare parte (90%). Concurenții pot opta pentru alergarea pe unul din cele trei trasee: maraton (aprox. 45 km), semi-maraton (aprox. 22 km) sau fun&family run (aprox. 10 km).

Evenimentul se va desfășura pe trasee naturale (pe poteci și drumuri forestiere), prin pădure sau pe poienile de pe dealul Istrița și vor fi marcate și supravegheate de către organizator. Marcajul va fi realizat cu banda de plastic (culoarea și însemnele de pe banda vor fi anunțate ulterior) și indicatoare de carton (modele ale ambelor marcaje vor fi expuse și la secretariatul concursului). Vor exista puncte de revitalizare și suport pe trasee. Startul și sosirea vor fi în același loc pentru toate traseele.

Înscrierea la eveniment se poate face online accesând formularul, mai multe detalii precum și costurile aferente înscrierii găsiți pe site.

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *