Lansare de carte „27 de pași” de Tibi Ușeriu

Pe 30 martie orele 18:30 la „The Ark” în București, ultra-maratonistul Tibi Ușeriu își va lansa cartea „27 de pași”. La eveniment vor fi prezenți, în calitate de invitați speciali, actorul Marcel Iureș și Mircea Miclea.

După ce a reușit să câștige de două ori la rând unul din cele mai grele ultra-maratoane din lume, 6633 Arctic Ultra, Tibi Ușeriu se deschide în fața cititorilor prezentând „viețile paralele” pe care le-a trăit. De la slugă la ciobani pe Bârgaie, porcar în armata română, azilant politic în Berlin, pizzar într-un restaurant italian, bodyguard la un interlop sârb, martor într-o galerie de alba-neagra în Gran Canaria și autor de jafuri armate până la alergătorul motivat din prezent.

Lansată inițial în luna februarie atât în Bistrița cât și în Cjuj, cartea s-a bucurat de un real succes, mai cu seamă că la o lună după lansare Tibi a reușit să câștige a doua oară consecutiv ultra-maratonul 6633 Arctic Ultra, fiind astfel singurul om de pe planetă care a reușit această performanță.

 

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *