Măcin Mountain Fun 2017

Aflat la cea de a III-a ediție Măcin Mountain Fun 2017, evenimentul de anul acesta va cuprinde 3 curse, în doua zile de concurs, prin adăugarea, duminică, a cursei Junior Hercinic MTB. Evenimentul se va desfășura în perioada 10-11 iunie 2017 în arealul Parcului Național Măcin.

Măcin XC cuprinde Cursa Elite MTB cu o distanță de 45km și o diferență de nivel de 1000m și Cursa Amatori MTB cu o distanță de 35km și o diferență de nivel de 600m.

Măcin Cross cuprinde competiția de trail running cu o distanță de 12km și o diferență de nivel de 400m, iar duminică va avea loc Junior Hercinic MTB un traseu de 12 km cu o diferență de nivel de 400m, traseu de MTB destinat juniorilor.

Mai multe detalii despre competiție și costuri de participare găsiți aici.

 

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *