Maraton Apuseni msg systems ediția 2017

Maraton Apuseni msg systems este o competiție sportivă de alergare montană organizată de Clubul Sportiv Alpin Universitar și Natura Transilvaniei. Competiția are 4 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 43,7 km, proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km, proba de cros cu o lungime de 7,2 km și proba family ce se desfășoară pe o distanță de aproximativ 3 km.

Toate traseele se desfășoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate, poteci de munte nemarcate și vor fi semnalizate corespunzător de către organizatori. Startul și sosirea vor fi în Stațiunea Muntele Băişorii, localizată în Muntele Mare, județul Cluj.

Cea de a 7-a ediție Maraton Apuseni msg systems va avea loc pe 27 mai 2017, înscrierile în competiție fiind deja deschise. Pentru mai multe informații și înscrieri vizitați site-ul oficial.

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *