Târgul de Turism al României ediția de toamnă 2016

targul de turism al romaniei editia de toamna 2016

Cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului. Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de doua ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinanta a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvara și de toamna ale TTR.

În 2016 ediția de toamna va fi organizata în perioada 17-20 noiembrie 2016, în Pavilioanele C1 – C3 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Ajuns la cea de-a XXXVI-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cat și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Pe lângă elementul B2C, Târgul de Turism al României are o importanta latura B2B, reprezentând pentru vizitatorii specialiști platforma ideala pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente cu partenerii tradiționali.

De asemenea, Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistica și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreuna cu autoritățile în domeniu. Astfel, în cadrul fiecărei ediții, au loc manifestări conexe organizate de Romexpo și partenerii acestui târg: Camerele de Comerț și Industrie din România, ANAT – Asociația Naționala a Agențiilor de Turism din România, FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociația Naționala de Turism Rural Ecologic și Cultural și OPTBR – Organizația Patronala a Turismului Balnear din România.

Mai multe detalii și programul complet al evenimentului puteți găsi pe targuldeturism.ro

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *