Transylvania Tourism Fair Brașov 2017

Transylvania Tourism Fair a luat naștere din anul 2007 și este cea mai importantă manifestare din domeniul turismului din zona Centru, organizata în colaborare cu Patronatul ANAT (Asociația Naționala a Agențiilor de Turism). La eveniment participa autorități și asociații profesionale din turism, agenții de turism și touroperatori, stațiuni turistice, complexe balneare, hoteluri și companii hoteliere, pensiuni, cabane, campinguri, edituri și publicații din turism.

Remarcat prin calitatea organizării, Transylvania Tourism Fair a fost premiat în anul 2014 în cadrul evenimentului „Incoming Romania Travel Gala” pentru inovație în turism. Juriul format din jurnaliști și specialiști din acest domeniu, au optat pentru TTF având în vedere mai multe argumente: organizarea de fam-tripuri in timpul evenimentului, invitarea unor firme și specialiști din străinătate, susținerea de conferințe și seminarii în paralel cu târgul, continuitatea și nu în ultimul rand locația de excepție unde se desfășoară acest eveniment, respectiv Brașov Business Park.

La acest târg, vizitatorii vor putea alege din multitudinea de vacante oferite de către expozanți și vor putea beneficia de discount-uri semnificative care pot fi chiar de pana la 40% !

Vacante în tara și în străinătate : litoral, destinații exotice, circuite, city-break-uri, turism balnear, bilete de avion…Totul la SUPER PRETURI sub un singur acoperiș: TRANSYLVANIA TOURISM FAIR. Mai multe detalii despre evenimente pe site-ul oficial.

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *