Drumeție Montană în Familie, ghid pentru familii cu copii și persoane cu dizabilități

drumetie montana in familie

„Drumeție Montană în Familie” este primul ghid de acest fel din România, editat de Marian Anghel împreună cu Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO România). Ghidul conține descrierea detaliată a 60 de trasee din 6 masive montane plasate în jurul Brașovului. Descrierile traseelor sunt însoțite de hărți și imagini precum și de detalii privind nivelul de accesibilitate pentru diverse categorii de persoane.

Cu ajutorul informațiilor din ghid adulții, familiști sau persoane cu dizabilități, pot planifica trasee în funcție de nivelul de dificultate dorit în masive precum: Piatra Mare, Postăvaru, Baiului, Bucegi, Ciucaș sau Piatra Craiului. Ghidul editat bilingv (român-englez) conține descrieri ale traseelor clasificate în funcție de dificultate în două modalități inedite și intuitiv ilustrate.

Ghidul poate fi achiziționat online, toate veniturile obținute din vânzarea lui fiind folosite în scopul continuării proiectelor realizate de AECO România. Asociațiile persoanelor cu dizabilități pot beneficia gratuit de acest ghid, în limita stocului disponibil, contactând AECO România.

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *