Pârtie nouă de schi inaugurată în județul Covasna

Partie de schi

O pârtie de schi dotată cu instalație de nocturnă și schi-lift de 70 de locuri a fost inaugurată la finele anului trecut în județul Covasna. Pârtia are o lungime de aproximativ 600 de metrii și a fost realizată din investiții private fiind situată între localitățile Bărcani și Valea Mare, fiind cea mai lungă pârtie din județ.

Pârtia este deschisă de luni până joi între orele 12 și 21, iar de vineri până duminică între orele 9 și 21. O urcare cu teleschiul costă 3 lei pentru copii și 4 lei pentru adulți, iar abonamentul penru o zi întreagă fără limită de urcări este de 60 lei pentru copii și 80 lei pentru adulți. La baza pârtiei a fost amenajat un pub pentru turiști.

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *