Piatra Mare Trail Running 2017

Pe date de 30 aprilie 2017 va avea loc Piatra Mare Trail Running concurs de alergare montana pe traseul: Dâmbu Morii, 7 Scări traseul ocolitor, Cabana Piatra Mare, Piatra Scrisă, Stâna din Pietricica, Vf. Piatra Mare, Cabana Piatra Mare – Finish.

Piatra Mare Trail Running (PMTR) devine unul dintre reperele alergării montane din România, remarcându-se prin profilul agresiv dedicat sportivilor căliți în competițiile de profil în jur de 1500+ de metri diferența de nivel pe parcursul celor 15 km de alergare.

Ghidul montan AGMR Ion „Nusu” Neagoe, o prezenta nelipsita de la acest tip de evenimente (și de pe podiumurile de concurs), va invita sa luați parte la una dintre cele mai frumoase competiții de alergare montana din zona Brașovului, in masivul Piatra Mare.

Înscrierile pentru concurs se fac în limita a 150 de locuri, iar taxa de participare este de 50 RON, mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Ghid Tur

Cu o experiență de peste 8 ani în editarea de ghiduri turistice și reviste de specialitate, atât în mediul online cât și tipar, am pornit la drum cu un nou proiect. Pe lângă experiența editorială echipa noastră vine și cu o vastă experiență de teren, membrii echipei fiind pasionați de călătorii, drumeții montane și sporturi outdoor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *